21 Temmuz 2013 Pazar

Engelliler Havuzda Gelişiyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Özel Gülerçin Koleji, Mevlana İlkokulu'nda okuyan toplam 12 engelli öğrenciye haftanın bir günü 09.00-12.00 saatleri arasında yüzme olanağı sunuyor.

Haftada bir gün Özel Gülerçin Koleji yüzme havuzunda 09.00-12.00 arası yüzen engelli öğrencilerin ilk günlerde sudan korktukları için suya girmedikleri sonrasında ise sudan çıkarılmakta güçlük çektiklerini belirten Özel Gülerçin Koleji Sosyal Tesisler Müdürü Ender Debreli, “Havuz terapileri ve hidroterapileri ile engelli öğrencilerin küçük ve büyük kaslarını geliştirerek denge kabiliyetlerini artırıyoruz. En büyük hedefimiz de bu gelişimin bireysel gelişime yansımasıdır. Engelli öğrencilerin havuzda gelişimlerini devam ettirmeleri için birçok okuldan talep alıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu yönde çalışmalarımız da olacak” dedi.

Özel Gülerçin Koleji ekibine bu imkanı sağladıkları için teşekkür eden Şinasi Ekinci, “Kültür fizik hareketlerimizi Gülerçin koleji yüzme öğretmeni Sevgi Arslan eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Gülerçin Koleji’nin bize hem yer hem de eğitimci açısında büyük katkıları oldu. Başta Ender Debreli ve Sevgi Arslan’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder