20 Ekim 2014 Pazartesi

Havuza Yaz Geldi

Mamak Kapalı Yüzme Havuzu'nda yaz sezonu için son hazırlıkları tamamladı.


Havuz suyu ölçümlerinin düzenli olarak yapıldığı, kimyasal ve fiziksel ölçümlerin yanı sıra mikrobiyolojik ölçümlerin de gerçekleştirildiği tesis vatandaşlara sağlıklı ortamda yüzme imkânı sunuyor.


Günlük ortalama beş yüz kişinin faydalandığı tesis, pazartesi günü hariç haftanın altı günü hizmet vererek yaz mevsiminde kış serinliği sunarken kış mevsiminde de yaz sıcaklığı sunuyor.


çıkarılıp yaz sezona uygun hale getirildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı havuzda sağlığa büyük özen gösAnkara Ticaret Mamak Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte Mamak Kapalı Yüzme Havuzu'nda yaz sezonu için son hazırlıkları tamamladı.


Başkentlilerin tercih ettiği yüzme havuzların dan biri olan tesisten bir yılda faydalanan Mamaklı 100 bine yaklaştı. Yaz sezonunun başladığı havuzda, Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen kriterler doğrultusunda gerekli tedbirler alındı.


Tesis ilaçlandı, eksiklikler giderildi, suları yenilendi ve çevre düzenlemeleri yapılarak yaz sezonuna hazır hale geldi. Vatandaşlara 4 mevsim yüzme keyfi yaşatan havuzdan faydalanmak isteyen üyeler ve kursiyerler de ar tık dermatolojik sağlık raporu ile kayıt yap tırabilecek.


Yüzme havuzlarında önceliğin hijyen olduğunu vurgulayan Mamak Belediye Baş kanı Mesut Akgül, havuzun kış konseptinden teriyor, bu konunun hassasiyetle üzerinde duruyoruz" dedi.


Havuz suyu ölçümlerinin düzenli olarak yapıldığı, kimyasal ve fiziksel ölçümlerin yanı sıra mikrobiyolojik ölçümlerin de gerçekleşti rildiği tesis vatandaşlara sağlıklı ortamda yüzme imkânı sunuyor. Günlük ortalama beş yüz kişinin faydalandığı tesis, pazartesi günü hariç haftanın altı günü hizmet vererek yaz mevsiminde kış serinliği sunarken kış mevsiminde de yaz sıcaklığı sunuyor.

Saat 09.30-22.00 saatleri arasında hiz met veren havuz, salı-perşembe ve cumartesi günlere bayanlara, çarşamba- cuma ve pazar günleri de erkeklere hizmet veriyor. Va tandaşlar, cankurtaranlar ve yüzme hocaları eşliğinde gönül rahatlığı ile yüzüyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder