24 Ekim 2014 Cuma

Özel Tasarım SermedHavuz.com.tr Yayında

Havuz, Havuz İmalatları ve Havuz Kurulumu Yapan Sermed Havuz Sistemleri için özel Tasarım kurumsal web sitesi www.sermedhavuz.com.tr yayın hayatına başladı.
Dünyanın alanında lider markalarını bünyesinde bulunduran Sermed Havuz, Türkiye ’nin her köşesine birkaç gün gibi kısa sürede havuz kurulumunu tamamlayarak yüzmenin keyfini; kaliteli malzemesi, şık dizaynı, teknolojik  yapısı, ekonomisi ve hızlı servisiyle müşterilerine sunmaktadır.

Sermed Havuz, hızla değişen ve gelişen dünyamızda, hazır çelik havuzlar ve prefabrik liner kaplamalı yüzme havuzları ile havuz keyfini doyasıya yaşamanızı, bunu aynı zaman da zahmetsiz, ekonomik ve kalıcı hale getirebilmeyi amaçlamaktadır.

IwebClub olarak öncelikli olarak Sermed Havuz Sistemleri Eğitim Sağlık İnşaat San.Tic.Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Bey'in istek ve ihtiyaçları belirlendi. Serhat Bey, şık bir Web Sitesi Tasarımı ile hem kurumsal kimliğini ön plana çıkaracak hem de ürünlerini tüm teknik özellikleri ile birlikte detaylı bir şekilde müşterilerine sunmak istedi.

Bu doğrultuda yapılan web sitesi tasarımı çalışmalarında üst header kısmında sol tarafta logolar ve hızlı iletişim için telefon bilgilerini yerleştirdik. Sağ tarafta da menülere 2 farklı alana bölüp kurumsal tanıtım sayfalarını hakkımızda, müşteri hikayeleri, duyuru ve referansları vs. alt kısımda daha büyük ön plana çıkacak şekilde de havuz modelleri ve ürünleri ekledik.

Anasayfa da oldukça şık büyük ve transparan bir jquery destekli slider alanı yaparak siteye ilk girişte kullanıcıları etkileyecek görsellerle destekledik.  Slider altında havuz modelleri kayan yazı şeklinde eklenerek kısa yollar oluşturduk.

Orta alanda kurumsal tanıtım sayfalarının başlıklarını ve özetlerini güncel firma ve sektörle alakalı haberleri ve neden sermed havuz, sermed havuzun farkları gibi müşteriye güven verecek farklarımızı ortaya koyan kurumsal yapımızı yansıttık.

Foother'ın üst kısmını Sosyal Medya'ya ayırarak facebook, twitter ve yotube videolarımızı paylaşıp kurumsal kimliğimizi ön plana çıkarttık.

Foother'da iletişim ve hızlı ulaşım sağlayacak ürün ve kategori linkleri eklenerek kullanıcı dostu bir web sitesi oluşturuldu.

Özellikle Havuz Detay sayfaları sanki ayrı birer tam sayfa siteymiş gibi tasarlandı. Sayfa içi bannerları, açıklama ve detay bilgileri ikonları ve de foto galerisi ile görülmeye değer bir web sitesi ürün detay sayfası oluşturuldu.

kaynak: http://www.iwebclub.net/web-sitesi/ozel-tasarim-sermedhavuz-com-tr-yayinda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder