20 Ekim 2014 Pazartesi

Rota Hotel'e Fipool Skimmer Panel Havuz


İstanbul Güneşlide Rota Hotel, otelin bahçesi  için güzel bir havuz  yaptırmak istiyorlardı. Birlikte yaptığımız çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda fark yaratan bir konsept oluşturduğumuz fark edip bizimle çalışma konusunda karar vermişlerdi.


Rota hotelin bizimle çalışma kararı doğrultusunda Sermed havuz olarak müşterimize en uygun ve doğru seçimi sunabilmek için otelin bahçesinde keşif yaptık ve Rota hotelin isteği doğrultusunda  yer uygunluğu açısından fipool skimmer panel havuz modelimizi önerdik.
Çünkü; fipool  ile ister taşmalı ister skimmerli havuz sistemi yapmak mümkündür, hayallernizdeki havuza istediğiniz modele sahip olamakla birlikte en yüksek dayanıklılığı sağlar ve prefabrik yapım sistemi ile yapımı 1 bir gün sürmektedir. Aynı zamanda bizim kullanıyor olduğumuz ahşap ürünlerimiz therass deck farkıyla iklim şartlarına dayanıklı,  çürüme yapmayan kompozit decking malzemesidir.


Yapılan yer analizi çalışmasından sonra 3.0 m x 2.0 m genişliğinde 1.50 metre derinliğinde fipool skimmer panel  havuzu alt yapı işlemlerini bitirdikten sonra  1 günde teslim ettik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder