27 Mayıs 2012 Pazar

Beylikdüzü’nde geniş ev arayanlara 396 konut

İhlas Yapı tarafından inşasına başlanan Marmara Evleri 3, İstanbul’un hızla gelişen semtlerinden biri olan Beylikdüzü’nde yükseliyor. 47 bin 102 metrekare arsa üzerinde inşası devam eden projede toplamda 396 konut yer alıyor.
Dairelerin dışında 38 adet ticari üniteye de yer verilen projede, geniş peyzaj alanları bulunuyor. Projede, tamamı 3+1 olmak üzere 2 adet ve yine tamamı 4+1’lerden olmak üzere 5 adet, toplamda 7 blok yer alıyor. Bloklar arasında 80-90 metre mesafeler bırakılarak geniş yaşam alanlarının yaratıldığı projenin mimarisini İhlas Yapı Holding proje grubu üstleniyor.
Projeye özel oranlarla, banka ve finans kurumları ile 120 aya kadar vade imkânı sunulan Marmara Evleri 3’te, kapalı yüzme havuzu, sauna, Fin hamamı, Fitness center dışında step-aerobik salonları, açık spor sahaları ve bisiklet yollarına yer veriliyor.
Bölgenin en büyük cadde çarşısının da yer alacağı projede banka ve eczane gibi çeşitli ticari ünitelerle birlikte ünlü markaların bulunduğu mağazalar, restoran ve kafe alanları da tasarlanıyor. Projenin teslim tarihi ise Kasım 2013 olarak planlanıyor.

YAKIN PLAN
Yeri: Beylikdüzü
YAPIMCI FİRMA: İhlas Yapı
TESLİM TARİHİ: Kasım 2013
KONUT SAYISI: 396
KONUT TİPİ: 3+1,4+1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder