5 Mayıs 2012 Cumartesi

Fipool Taşmalı Panel Havuz


FIPOOL BOYUT ;
İstenilen büyüklükte havuz yapma imkanı sağlar , çocuk havuzundan villa Havuzlarına,yarı olimpik havuzdan olimpik havuzlara ve daha büyük serbest ölçüde Havuz yapma imkanı sağlar.
FIPOOL DERİNLİK ;
Derinlik konusun da hiçbir kısıtlama bulunmamaktadır.60cm lik 90 cm lik çocuk havuzlarından, 1.5 m den 2 – 2,40 m kadar her derinlikte Havuz yapımı mümkündür.Ayrıca özel üretim ile istenilen özel ölçülerde yapılabilmektedir.
FIPOOL ÇALIŞMA PRENSİBİ ; 
Fipool ile ister taşmalı ister skimmerli Havuz sistemi yapmak mümkün.
FIPOOL FORM ;
Size form serbestliği tanır istediğiniz dizaynda üretim yapılabilme imkanı verir ,hayallerinizde ki Havuza istediğiniz modelde sahip olabilme imkanı sağlar.
FIPOOL DAYANIKLILIK ;
Bu modern malzeme,İNŞAAT SEKTÖRÜ için geliştirlmiş ve sadece mümkün olan en yüksek dayanıklılığı sağlamakla kalmaz aynı zamanda yüksek düzey korozyon direncini de sunar.
FIPOOL GARANTİ ;
Sistem deprem ülkesi olan bir ülkede uzun yıllar hiç problemsiz havuz keyfini sunar.Bunu da size 10 yıl garanti vererek iddasını ortaya koyar.
FIPOOL UCUZLUK ;
Prefabrik Havuz sisteminin getirdiği İŞÇİLİK ,YAPIM SÜRESİ,HİJYEN ve KALİTE göz önüne alındığında , klasik betonarme perdeli Havuza nazaran daha % 50 ucuzdur.
FIPOOL YAPIM SÜRESİ ;
Klasik betonarme perde ile yapılan orta boy bir havuzun betonarme perde imalat süresi 10-15 gün iken, prefabrik Havuz sistemi ile yapım 1 gün sürmektedir. Yapım süresi ithal prefabrik Havuzların hepsinden kısadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder