18 Mayıs 2012 Cuma

Eşanşör Tip Havuz Isıtma Sistemleri

Eşanjör tip ısıtıcılar ise ister evinizi ısıtmak için kullandığınız merkezi sisteme, aynı bir radyatör gibi bağlanarak Havuzunuzu da merkezi ısıtma sisteminize dahil etmenize veya havuz için özel olarak kurulan doğal gazlı veya akaryakıtlı ısıtma sisteminizin havuz suyunu ısıtacak bağlantısını sağlar. Plakalı eşanjörlerde, iki farklı sistem arasında ısı transfer etmek için metal üzerinde değişik şekilde kıvrımlar bulunan plakalar kullanılan bir eşanjör tipidir. Sistem Tasarımı geliştirilebilir, daha büyük Havuzlara uygulanabilir ve ikiden fazla sistemin aynı eşanjörden geçişi sağlanabilir. Borulu tip eşanjörlere göre ısı transfer alanı ve dolayısıyla transfer hızı daha yüksektir. Bu sebeple en verimli sistem çözmü olarak tercih edilmektedirler. Ancak klor gibi kimyasal etkenlerden etkilenme olasılığı daha fazladır.

Yüzme Havuzunuza bir ısıtıcı sistemi ekleyerek, havuzunuzdan maksimum verim almanın mutluluğunu ve yüksek kaliteli bir ürünü, uygun bir fiyatla alarak havuz donanımınıza dahil etmenin huzurunu hissedebilirsiniz.

Yüzme havuzları, jakuziler ve SPA uygulamalarında, suyun doğal gazlı veya akaryakıtlı merkezi ısıtma sistemine dahil edilerek onun yardımıyla ısıtılmasını sağlar.

Yüksek verimli, uzun ömürlü sistem çözümü.

Karşıt akışlı sistem ve özel akış kanalları.
Modele göre 17,000 ~ 825,000 Kcal / saat kapasitelerde.
Değişik tipte akış kanalları ve plaka uygulamaları ile verimlilik arttırılabilir

* AISI - 316 oluklu plakalar
* EPDM contalar
* Epoksi boya ile karbonlu çelik kasa
* AISI - 316 paslanmaz çelik bağlantılar
* ISO G2 standartına uygun
* Ekipmanlı model eşanjörde primer devrede bağlantılar bakırdan, sekonder devrede bağlantı elemanları PVC'den mamüldür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder