16 Ocak 2012 Pazartesi

Havuz Isıtma Sistemleri

Havuz Isıtma Sistemleri

MTH TARAFINDAN ÜRETİLEN SUNNY FLEX'S uzun bir yaz için

Boş vakitlerinizi değiştirir, ev ve bahçenize daha. fazla, öncelik vererek daha fazla birevsel plan Motorizasyonu içine monte edildiği için ağırlık etkilerinden etkilenmez ve kendi havuzunuzda merkez Avrupa hava koşullarına sahip olabilirsiniz. Bu solar sistem sizi hava koşullarından bağımsız yapar ve havuz suvu sıcaklığını 24° C - 29° C arasında tutar, gökyüzü bulutlu olsa bile.

CENNETTEKİ SU SICAKLIKLARI İÇİN

Sabit su sıcaklıkları ile daha uzun eğlence - herhangi bir enerji maliyeti olmadan !
A MTH-SUNNY FLEX S* solar sistem kolay ve oldukça etkili çalışmaktadır :
Bir yüzme havuzu örtüsü olmadan yaklaşık olarak 40 mZ'iik hacmi vardır. Sadece Mayıs'tan Ekime'e kadar sıcaklığı 22 ° C'de tutabilmesi 1000 i yakıta mal olur. Bunlar günümüz şartlarında oldukça pahalı maliyetlerdir.

*** Sizin Solar Sisteminiz - Sizin Avantajlarınız
1. Güneş sisteminin, aynı su sıcaklığı için herkeste herhangi bir enerji fiyatını oluşturmadığı MTH, çünkü su. güneşle ilgili enerji ile ısıtılır.
2. Güneş sistemi genellikle, şimdiden mevcut filtre pom pasıyla çalıştırabilir.
3. Sadece iki yıl sonra ödeme!
4. Sabit su sıcaklıkları, yazı daha uzun kılar. 5r MTH, solar sistemkleri çevre dostudur.
5. MTH, solar sistemkleri çevre dostudur.

SUNNY FLEX'S" Yüzme havuzu Suyu İçin Birinci Sınıf Düzenleme
1979'dan beri solar ısıtma sistemleinii üretmekte ve geliştirmekteyiz.

SUNNY FLEX® solar sistemlerinin yüksek başarısı, Almanya'da ve Avrupa'da birçok yerdeki ninnini binalarda kullanılması ile açıklanabilir. Şimdi SUNNY FLEX© yeni havuz kurulum sistemi, kimyasal olarak çok daha dirençli malzeme ve yüksek ölçüde estetik bir görünüş ile yeni standartlara yükselinişdir.

SUNNY FLEX® müşteri profili bireysel müşterilerden firmalara kadar uzanır- Bizini solar profilimizin seçkin ürünleri ,CEC (Avrupa Topluluğu Müşterek Araştırma Merkezi) ,FSEC ( Floıida Solar Enerji Merkezi),EİR (Reaktör Araştırmaları Federal Enstitüsü) ve İsviçre Lucerne'd e bulunan Teknik Enstitü tarafından nöıt testler sonucu doğrulanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder