27 Mayıs 2013 Pazartesi

Cidde'de mutfak-banyo-havuz ve SPA fuarı düzenledi

Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) Suudi Arabistan'ın başkenti Cidde'de mutfak-banyo-havuz ve SPA fuarı açtı. Suudi Arabistan'da ilk ve tek Mutfak-Banyo-Havuz ve SPA fuarı olma özelliğini taşıyan fuar, aynı zamanda TUSKON'un bu ülkede düzenlediği ilk fuar oldu.

Fuarın açılışını Al-Miro Şirketi Genel Müdürü Kemal Avf ve Türkiye'nin Cidde Başkonsolosu Fikret Özer ile birlikte TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral yaptı.

TUSKON Başkanı Meral burada yaptığı açıklamada yüzden fazla firmanın fuara katıldığını söyledi. Meral, Türk firmalarının katılımını TUSKON Evrensel Fuarcılık olarak organize ettiğini belirtti. Meral fuarın Cidde'de düzenlenmesini ise; "TUSKON olarak burayı seçmemizin sebebi özellikle Dubai'deki ekonomik durgunluktan sonra fuarcılık ve ekonominin ağırlığı Suudi Arabistan'a kaymaya başladı." şeklinde açıkladı.

Açılıştan sonra Al-Miro Şirketi Genel Müdürü Kemal Avf ve Türkiye'nin Cidde Başkonsolosu ile Türk stantlarını gezen TUSKON Başkanı, Mutfak-Banyo-Havuz ve SPA ile ilgili sergilenen ürünleri tanıttı. Türk ürünlerinin büyük ilgi gördüğü fuarda katılımcı şirketler ile Suudili iş adamları ve fuar ziyaretçileri arasında iş görüşmeleri gerçekleşti.

Fuara katılan Suudili Eymen el-Gamdi, fuarı gezmekten şeref duyduğunu, çok güzel ve çeşitli bir fuar olduğunu belirterek, "Yeni ürünler gördük, inşallah bir şeyler satın almak kısmetim olur." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder