5 Mart 2012 Pazartesi

Melikşah’ın termal suyu Ankara’da

Başkent’in en büyük oteli olan Büyük Anadolu Otel, Çubuk Melikşah’ta çıkan termal suyu, 15 kilometrelik özel bir boru hattıyla getirerek misafirlerinin kullanımına sundu.

Cİlt hastalıklarına ve romatizmal ağrılara iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanan Melikşah Suyu, otelin 106 apart dairesine dağıtılıyor. Büyük Anadolu Otel Yönetim Kurulu Başkanı Gün Emre İçer, “Otelin mevcut yüzme havuzu nu da bu termal suyla doldurduk. 4 bin metrekarelik Ankara’nın en büyük SPA merkezini yapma projemiz var. İnşaatını, bir yıl içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. 2013’ün Haziran ayında SPA merkezimiz hizmete girecektir” dedi. İçer, otel ve Melikşah Suyu ile ilgili şu bilgileri verdi.
Yedi havuzlu aqua park

“Ankara halkına yönelik neler var denecek olursa, Türkiye’nin sayılı ve Ankara’nın en büyük aqua parkına sahibiz. 27 bin metrekare alan içinde 2 bin kişi kapasitesi olan ve içinde 7 farklı havuz bulunana bir yapı bu. Ankara yazın buraya akıyor diyebiliriz. Ankara halkı ve çevre illerden hafta sonları gelenler oluyor. Bunun dışında tenis kortu, bowling salonu, atış poligonu, halı sahalarımız var.”

kaynak: hurriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder