28 Eylül 2014 Pazar

Rixos Türk hamamını markalaştırdı

Rixos Hotels, gelin hamamından doğum günü kutlamalarına çok sayıda etkinlikle Türk hamamını markalaştırıyor. Rixos Taksim SPA Müdürü Leyla Özev, şimdiden yaz ayları için çok sayıda rezervasyon aldıklarını söyledi.

LÜKS otelciliğin önemli temsilcilerinden Rixos Hotels, bünyesinde verdiği SPA hizmetleriyle Türk hamamını markalaştırma yönünde önemli adımlar atıyor. Yurt içindeki ve dışındaki otellerinde Türk hamamının tanıtılması için özel bir çaba gösteren Rixos, gelin hamamının yanı sıra hamamda doğum günü kutlamaları, özel partiler ve hamam eğlenceleri gibi ilginç uygulamalarıyla da dikkat çekiyor. Zincir, bu alandaki uygulamalarına yenilerini eklemeye devam edecek.

Yaz aylarında talep patlaması

Rixos Taksim SPA Müdürü Leyla Özev, gelin hamamının büyük ilgi gördüğünü belirterek, düğün sezonunun açılmasıyla ilginin daha da artacağını söyledi. Şimdiden çok sayıda rezervasyon aldıklarını ifade eden Özev “Dansöz eşliğinde, geleneksel Türk hamamı deneyimini yaşamak isteyenler sadece İstanbul’dan değil, yurdun dört bir yanında rezervasyon yaptırıyor. Başka otelde kalıp gelin hamamı için bizi tercih eden müşterilerimiz de var” dedi. Gelin hamamı için 20 kişilik grup ücretinin yaz kampanyası kapsamında 5 bin lira olduğunu belirten Özev, 50 kişilik grup fiyatının 7 bin lira olduğunu kaydetti. SPA hizmetlerinin içinde hamamın yanı sıra masaj, pilates, fitness, havuz, buhar banyosu ve saunanın da bulunduğunu belirten Özev “Ayrıca haziran, temmuz ve ağustos aylarında 3 aylık sınırsız fitness kullanımı 700 lira olacak. Pilates için ise 10’lu paketimiz 1.100 lira olacak. Paket alanlar yaptığımız grup derslerinden ücretsiz yararlanabilecek” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder