6 Haziran 2012 Çarşamba

TÜRKÖZÜ'NDE SPOR KOMPLEKSİ İNŞAATI SÜRÜYOR

Mamak Belediyesi’nin Türközü Yarı Olimpik yüzme havuzu ve Spor Kompleksi tesisinin yapımı devam ediyor. Yapımı yüzde 40 seviyesine ulaşan, 15 bin metrekare alana sahip spor tesisi, içinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu ve birçok branşta spor yapabilme imkânı sağlarken, Mamak’ın Spor Akademisi olacak.

Türközü Yarı Olimpik yüzme havuzu ve Spor Kompleksi, 300 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet kapalı spor salonu, biri açık, diğeri kapalı olmak üzere 2 adet halı saha, koşu yolu, 3 adet basketbol sahası, bay ve bayan sauna, kafeterya, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları, bay, bayan fitness alanı, otopark ve birçok branşta spor yapmak üzere oluşturulan alanlarla yılın 12 ayı vatandaşlara hizmet verecek.

Türközü Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden tesisin inşaatında önemli mesafe aldıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, spor alanında hayata geçen ve yapımları devam eden projelerle Mamak’ın çok büyük spor yatırımlarına kavuştuğunu söyledi.

Akgül, 'Türközü mahallemizde yarı olimpik yüzme havuzunu da içinde barındıran ve vatandaşlarımıza birçok dalda spor yapma imkânı sağlayan yüzme havuzu ve spor kompleksimizin yapımında önemli mesafe aldık. Yüzde 40 seviyesine ulaşan projemiz Mamak’ın adeta spor akademisi oluyor. İlçemiz bu projeyle önemli bir spor yatırımına daha kavuşuyor. Sosyal projelerimizle, özellikle gençlerimiz başta olmak üzere tüm bireylerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve vizyon sahibi olmalarını amaçlarken, hem de onları sosyal hayatın içine çekmeyi sağlıyoruz. İnşaatımız yapımı tamamlandığında 300 seyirci kapasiteli yüzme havuzunun yanı sıra spor tesisiyle halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak. Mamak’ta spor geliştirmek için yeni adımlar atıyoruz. Tesisimiz ilçemizin kültürel ve ekonomik gelişimine de büyük katkı sağlayacak. Mamak’ın adeta Spor Akademisi olacak. Spor okulumuz ile Mamaklılar spor alanında her şeyi bu tesiste bulabilecek.” diye konuştu.

kaynak: showhaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder