6 Mart 2014 Perşembe

Yedi cüceler anaokulu’na fipool taşmalı panel havuz

İstanbul beylikdüzünde bulunan yedi cüceler anaokulu havuz talebiyle bize başvurmuşlardı. Yetkili kişilerle  yatığımız çalışmalara doğrultusunda güvenilir ve işini doğru yapma ilkesine sahip olduğumuzu fark edip bizimle çalışma kararı aldılar.

Alınan çalışma kararının ardından sermed havuz olarak müşterimize en uygun ve doğru seçimi sunabilmek için okulda havuzu yapabileceğimiz uygun yer analizi yaptık ve yerin uygunluğu ve okulun istekleri göz önünde bulundurularak yetkili kişilerle birlikte fipool taşmalı panel havuz yapma kararı aldık.

Çünkü;  fipool taşmalı panel havuz istenilen büyüklükte havuz yapma imkanı sunar, derinlik konusunda hiçbir kısıtlama bulunmamaktadır, en yüksek dayanıklılığı sağlar, deprem ülkesinde olan bir ülkede uzun yıllar problemsiz havuz keyfi sunar, 10 yıl garanti verir üstelik ısıtmalı sistemlerde havuzunuza bir ısıtıcı ekleyerek , havuzunuzdan verim almanın mutluluğunu ve yüksek kaliteli bir ürünü havuz donanımıza dahil etmenin huzurunu hissedebilirsiniz, cihaz üzerinde suyun sıcaklığını da gösteren elektronik-sayısal bir kontrol panel mevcuttur.

Okuldaki yer analizden sonra 3.0 m x 6.0 m genişliğinde 1.20 metre derinliğinde fipool taşımalı panel havuzuna ait temel çalışmalarımız bittikten sonra  1 günde teslim ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder