24 Nisan 2015 Cuma

Volkswagen ticari aracın sitesi yenilendi


Volkswagen Ticari Araç'ın uygulamaya aldığı, müşteri talepleri ve satın alma davranışları dikkate alınarak hazırlanan yeni web sitesi tasarımı ve işlevselliğiyle fark yaratırıyor.

Dijital platformdaki yenilikçi yaklaşımı ve sosyal medya kullanımına getirdiği farklılıklarla öne çıkan Volkswagen Ticari Araç’ın yeni web sitesi, ticari araç alımına önemli kolaylıklar getiren dijital bir yol…
Sitenin yenilikleri arasında yer alan ve beş modele kadar kıyaslama yapabilmeye olanak tanıyan “dinamik model karşılaştırma ekranı” özellikle kararsız kullanıcılar için ideal. Bu özelliğe göre modeller arasında farklılık gösteren donanımları görebilme, “detaylı model filtre ekranı” sayesinde ihtiyaca göre uygun modeli seçme gibi imkanlar sunuluyor.

Göz hareketleriyle kumanda teknolojisi
En büyük yeniliklerden biri model seçme ekranının göz ile kumanda edilebilmesi. Web sitesini ziyaret eden kullanıcılar, bilgisayarlarının kamerasını kullanarak göz hareketleriyle sayfayı kumada edebiliyor. Bu sıra dışı teknoloji , site içinde yer alan Amarok sayfasındaki mikrosite ekranında da kullanılabiliyor. Bu ekranda kum, toprak, asfalt, taş parkur seçeneklerinde Amarok ile sanal bir sürüş deneyimi yaşanıyor.

Yeni Parallax tasarım
Değişen kullanıcı alışkanlıkları doğrultusunda tasarlanan yeni web sitesi, akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanılan deneyimi masaüstüne taşıyor. Parallax teknolojisiyle, Volkswagen Ticari Araç web sitesinde akıllı cihazlarda olduğu gibi sayfalarda yukarı-aşağı hareketlerle gezebilmek mümkün.

Kredi hesaplama imkanı
Sitede sunulan bir başka yenilik ise, VDF sitesiyle entegre olarak çalışan ‘Kredi Hesaplama Ekranı’. Entegre sistem sayesinde kullanıcılar, seçtikleri model için azami ne kadar kredi gerektiği, ödeme planları, faizler gibi birçok bilgiye sahip olabiliyor. Aynı zamanda kredi için ön başvuru yapabiliyor. Web sitesinde kullanılan teknoloji, kullanıcıların araştırdıkları modeli fark ederek, ekrana ilgilendiği model bazında özel bir bilgi formu çıkarıyor. Kullanıcı ekrana gelen formu doldurduğu takdirde, kendisinin belirleyeceği yetkili satıcı tarafından aranıyor ve test sürüşüne davet ediliyor. Bu sayede kullanıcıların bulundukları yerden hızlıca yetkili satıcıyla iletişime geçmesi sağlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder