22 Ağustos 2012 Çarşamba

YAYLACIK’A HAVUZ YAPILACAK

Başiskele Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftarlı açılış programları tüm hızıyla devam ediyor.
Yoğun bir hafta geçiren Başiskele Belediyesi önceki akşam yine iftar öncesi Yaylacık Mahalle Parkı Muhtarlık Binası,

Belediye İrtibat Bürosu, Fatura Ödeme Merkezi ve Spor Kompleksi açılış programı ile birlikte Kartonsan sponsorluğunda bin kişilik iftar yemeği verildi. Birlikte açılan orucun ardından söz alan Başkan Ayaz, Yaylacık Mahallesi sakinlerine yaptığı konuşmasında Başiskele'nin ilk kapalı yüzme havuz unun buraya yapılacağını müjdeledi.

Başiskele Belediyesi daha önce mevcut yerinde bulunan bu parkı elden geçirerek yenilemiş ve ilave olarak; muhtarlık, spor kompleksi, çocuk oyun gurupları ile KO-MEK binası da yapılarak alan daha da zenginleştirildi. Önceki akşam gerçekleşen açılış programına Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.



YAYLACIK’A HAVUZ YAPILACAK
Ayaz, yüzme havuzu projesiyle ilgili şunları söyledi: “Sizlerin de gördüğü gibi her mahallemiz hızlı bir yükselişe geçti. Yaylacık Mahallesi birkaç aya kadar daha sosyal bir mahalle olacak. Çünkü buradan sizlere duyuruyorum. Halı sahanın bulunduğu alanın hemen arka kısmına Başiskele’nin ilk kapalı yüzme havuzu yapılacak. Projesi tamamlandı. Burası ilçemizin güzide mahalleleri arasında yer alacak. Bizler yarınlarımıza eser bırakmak için çalışıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder