2 Ağustos 2012 Perşembe

Havuza düşen 15 aylık çocuk öldü

Aliağa’da, gezmek ve hava almak amacıyla parka gelen Ürün ailesinin gezisi kötü bitti. Ürün ailesinin 15 aylık çocukları Efe, ailesinin bir anlık dalgınlığıyla ortadan kayboldu. Kimsenin fark etmediği minik Efe’nin parkta bulunan su dolu havuza düşerek yaşamını yitirmesi aileyi yasa boğdu. Olay, Aliağa’da akşam saatlerinde Zeytinli Park’ta meydana geldi. Gezmek ve hava almak amacıyla parka gelen Veli ve gözde Ürün çiftinin 15 aylık çocukları Efe, dinlenmek için parkta bulunan banklara oturan anne ve babasının yanından bir anda kayboldu. Efe’nin yanlarında olmadığını fark eden anne ve babası, panik içinde çocuklarını aramaya başladı.

Aile ilk olarak Aliağa Belediyesi Zabıta Amirliği’ne gitti. Çocuklarının parkta kaybolduğunu söyleyerek anons yapılmasını istedi. Yapılan kayıp anonsunun ardından Ürün Ailesi tekrar parka dönerek Efe’yi parkta aramayı sürdürdü. Efe’yi ararken Zeytinli Park’taki havuzun başında kalabalığın toplandığını gören Gözde ve Veli Ürün o yöne gitti. Havuzun başına geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şoka uğrayan Gözde ve Veli Ürün, 15 aylık küçük Efe’nin cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Efe, doktorların yaptığı tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Efe için Aliağa Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Ürün Ailesi, yakınları ve Aliağalılar katıldı. Kılınan öğle namazı sonrası Küçük Efe gözyaşları arasında Aliağa Kabristanlığında toprağa verildi.

Yaşanan talihsiz olay sonucu hayatını kaybeden Efe’nin ölüm haberi sonrası vatandaşlar, parktaki havuz için Aliağa Belediyesi’nin önlem almasını istedi. Vatandaşlar, daha önce buna benzer vakaların son anda önlendiğini, bir an önce güvenlik önlemi alınması gerektiğini ifade etti.

kaynak: yenimesaj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder