13 Ağustos 2012 Pazartesi

Bozkır ortasında havuz keyfi

Yazı başkentte geçirenlerin deniz özlemini giderecek alternatif yerlerin başında havuzlar, aquaparklar ve beach clublar geliyor. havuz lar, Ankaralılara bozkırın ortasında deniz keyfi yaşatmayı vaat ediyor.

Su sporları aktiviteler, animasyonlar, özel fast food restoranları ve dev kaydıraklarıyla doyasıya eğlence sunan aquaparklar ve havuzlar, yazın tatile gidemeyen Ankaralılardan yoğun talep görüyor. Bunaltıcı yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte, Ankara’da denizin eksikliği kendini çok daha fazla hissettiriyor. Ankaralılar, yakıcı sıcaklarda biraz olsun serinleyebilmek ve rahat nefes alabilmek için, soluğu bozkırdaki vahaları andıran havuzlarda alıyor. Özellikle hafta sonları herkes, kendini suya atmanın planlarını yapıyor. Kentte farklı gruplara hitap eden çok sayıda havuz zaman zaman kapasitesini aşıyor.

Çocuklu aileler aquaparkta

Aquaparklara Ankara’da da her yıl bir yenisi ekleniyor. Halk havuzlarına göre ücretin daha yüksek olduğu aquaparklarda girişler 25-40 YTL arasında değişiyor. Aquaparkları en çok tercih edenler ise çocuklu aileler. Aquaparklarda gün boyu havuzun ve güneşin tadını çıkarma fırsatı bulurken, metrelerce yükseklikteki dev kaydıraklardan kayarak, adrenalini yükseltmek de mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder