27 Ağustos 2012 Pazartesi

Havuza yoğun ilgi sürüyor

Yenimahalle Belediyesi Batıkent Hacı Sabancı yüzme havuzu, halkın gözdesi.

Yenimahalle Belediyesi Batıkent Hacı Sabancı Yüzme Havuzu, yaz sıcaklarının devam etmesi nedeniyle tatile gidemeyen Yenimahallelilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Haftanın her günü dolup taşan tesis, 7’den 70’e herkesi ağırlıyor. Çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören çocuklar ile belediyeye bağlı İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkez’leri üyesi yaşlıların ücretsiz olarak yararlandığı havuzun müdavimi olan çocuklar, yaz boyunca havuz keyfinden yararlanıyorlar.

Yaşar’dan hijyen garantisi

Her gün yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiği havuza hijyen garantisi veren Yaşar, “Hacı Sabancı yüzme havuzu vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri hijyene sahip. Havuzun yanı sıra, ailelerin ve çocukların spor aktivitelerini yapabilecekleri alanlar da mevcut. Eğitimli antrenörler eşliğinde yapılan derslerle tüm vatandaşlarımız sporun keyfini doyasıya çıkarıyorlar. Havuz 12 ay boyunca standartların üzerinde hizmet veriyor, bu da vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmemizi sağlıyor” dedi. Tesiste saunadan fitness alanlarına, soyunma odalarından güneşlenme alanlarına kadar birçok alan vatandaşlara hizmet ediyor.

Engelliler unutulmadı

Engellilere herkesle eşit şartlarda yaşam sunabilmek adına çalışmalar yapan Yaşar, Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’nda da engellileri unutmadı. Engellilerin havuzu rahatça kullanmaları için olanak sağlayan Yaşar, “ Engelli vatandaşlarımızı her zaman ki gibi unutmadık, havuzu onların kullanımına uygun şekilde inşa ettik. Engellilere özel duş, lavabo ve havuz liftinin yanı sıra özel yüzme dersleri de verebilmek için özel eğitmenler çalıştırıyoruz” dedi.

kaynak: gercekgundem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder