5 Ağustos 2012 Pazar

Havuz'da Buzla Serinliyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan turistler serinlemek için girdikleri havuzda bile sıcaktan bunalınca, işletme sahibi sorunu havuza döktüğü buz kalıplarıyla çözdü. Turistler hem serinledi, hem doyasıya eğlendi.

Alanya'da Yeni Yat Limanı içerisinde bulunan Laporta havuz Bar işletmecisi, sıcak nedeniyle havuzda bile bunalan turistleri serinletmenin yolunu havuza döktüğü buz kalıplarıyla buldu. Personel tarafından bir anda havuza dökülen buz kalıplarına sarılan turistler, Basra sıcakları altında buz kalıplarıyla doyasıya eğlenirken, bir yandan da serinlediler. Çoğunluğunu İskandinav ve Almanların oluşturduğu turistler, “Sıcaklardan havuzda bile bunalıyoruz, ama havuza dökülen buzlar sayesinde şimdi hem eğleniyor hem de serinliyoruz" dediler.

İşletme müdürü Erdem Yunusoğlu ise, “Çöl sıcaklarından dolayı Alanya'da insanlar havuz da bile serinleyemez oldu. İşletmemize gelen turistleri rahatlatmak içinse çareyi havuza buz kalıpları dökmekte bulduk. Gün aşırı depolardan buz getirerek havuzlara döküyoruz. Turistler de bu durumdan oldukça memnun kalıyorlar" diye konuştu.

kaynak: haberfx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder