22 Ekim 2012 Pazartesi

Elite World Hotels ile Van da Bali Masajı keyfi

Van’ın Dünya zincirine bağlı tek oteli olan 5 yıldızlı Elite World Van Otel, Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözleri ve Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center ile Doğu’da yeni bir dönemi açıyor.

Elite World Van Otel “Fit Life Spa&Health Center” ile misafirlerine seçkin bir ortamda zindelik kazanabileceği ve rahatlayabileceği güzel bir seçenek sunuyor. Şehrin merkezinde tüm stresinizi geride bırakabilirsiniz.

Elite World Van Otel’de Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center, otel misafirlerine Doğu Anadolu’nun otantik atmosferinde yepyeni bir alternatif yaratıyor. Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözlerin usta parmaklarında yer alacak masajla Doğu Anadolu bir ilki yaşıyor.

Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözlerinden “Bali masajı, Thai masajı, shi-atsu masajı, aromaterepi, bölgesel masaj, refleksoloji masajı, çikolata, sultan” gibi masaj çeşitleri ile kendinizi şımartabilirsiniz.

Hareketi seviyorsanız birçok fonksiyonu bir arada sunan son teknoloji ile donatılmış ekipmanlara sahip Fitness Center tam size göre. Sporunuzu yaptıktan sonra altı kurnalı hamamda kese ve köpük masajlarıyla günün stresinden kolayca arınabileceğiniz gibi, sıcacık bir ortamda Osmanlı hamam kültürünü yansıtan Türk hamamında rahatlayabilirsiniz.

Kendinizi ve vücudunuzu şımartmak için SPA bölümünde keyifli dakikalar geçirirken, masaj odalarında kişiye özel profesyonel masaj hizmeti alabilirsiniz. Uzunluğu 26,5 metre ve genişliği 8 metre olan görkemli yarı olimpik havuzda ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirirken, özel terapi ışıklarıyla aydınlatılmış sauna keyfi veya anti bakteriyel mozaiklerle dekore edilen buhar banyosu ile de günün yorgunluğundan arınabilirsiniz. Elite World Van Hotel Fittness Center’da beden ve ruh zindeliğini bir arada yaşarken, sağlıklı içecek ve yiyecek seçenekleri sunan Fit Bar’daki alternatifleri de deneyebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder