22 Ekim 2012 Pazartesi

Muhteşem bir düğün yaptılar

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'un Kuşadası'ndaki düğününde, otele davetlilerden başka kimse sokulmazken, özel güvenlik görevlileri otelin etrafında adeta kuş uçurmadı. Kayınpeder Erol Özbaş'ın organize ettiği düğünde Cumbul'un arkadaşları hep bir ağızdan 'Oğlan bizim, kız bizim' türküsünü söyledi.
23 Ağustos 2012 tarihinde nikah masasına oturduğu turizmci Alican Özbaş Kuşadası'nda yılın düğününü gerçekleştiren Meltem Cumbul'u sanatçı dostları yalnız bırakmazken, düğüne İstanbul ve İzmir sosyetesi ile turizmciler de büyük ilgi gösterdi.

Bir ayı aşkın süredir magazin dünyasının gündeminde ilk sırayı alan Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş'ın nikahı, evliliğe karşı çıkan baba Erol Özbaş'ın yumuşaması sonucu muhteşem bir düğün ile noktalandı. Baba Erol Özbaş, hem düğüne izin verdi, hem de Kuşadası'ndaki oteli Grand Blue Sky'ı düğün için açtı. Yaklaşık 300 davetlinin katılmasının beklendiği düğün töreni ilgi fazla olunca katılım sayısı 500'ü buldu. Ancak, otele davetlilerden başka kimsenin girmemesi için Kuşadası'ndaki Grand Blue Sky'in girişinde üç ayrı noktada güvenlik çemberi kuruldu.
Hiçbir gazetecinin alınmadığı düğünde fotoğraf makinesi ile girilmesine de izin verilmedi. Grand Blue Sky'in havuz başında gerçekleştirilen düğün için Mehmet Cumbul'un yakın arkadaşları Demet Akalın, Yonca Evcimik ve Erkan Can, gündüz saatlerinde otele giriş yaparken, Mehmet Cumbul'un gelinliği İstanbul'dan, gelin başı kuaförü ise İzmir'den özel olarak getirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder