6 Ekim 2012 Cumartesi

Beylikdüzü Şehir Parkı çalışmaları sürüyor


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eski adıyla Yeşil Vadi olarak bilinen ve 900 dönümlük alanda hayata geçirilen Şehir Parkı projesi çalışmasını yerinde inceledi.
 
Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Ali Gençbay, ilgili birim müdürleri, mimar ve mühendislerle birlikte ilçeyi bir uçtan diğer uca dolaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, ilk olarak Şehir Parkı ve çevresindeki projeleri inceledi. Ekibiyle proje alanları ve çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Uzun, Şehir Parkı projesinin gelecekte sadece halka ait gezi, yürüyüş ve eğlence merkezi haline dönüştürülmesi ile ilgili adımların atıldığını ve Şehir Parkı çevre yollarının kesiştiği noktada modern bir havuz ve yeşillendirme çalışmalarının da en kısa zamanda başlayacağını ifade etti. Başkan Uzun, gezi sırasında vatandaşların arasına karışmayı da ihmal etmedi. Başkan Uzun, vatandaşın istek ve önerilerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.
 
Şehir Parkı alanının incelemesinin ardından Başkan Uzun, metrobüs güzergah noktalarını da inceleyerek “Park et metrobüsle devam et” projesi kapsamında yeni otoparkların gelecek günlerde hayata geçirileceğini bildirdi. Başkan Uzun, “Özel araç sürücüleri otomobilleriyle bu transfer merkezlerine gelerek, arabalarını otopark görevlilerinin bulunduğu otoparklara park ettikten sonra metrobüs hattından kolaylıkla faydalanabilecekler” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder