22 Ekim 2012 Pazartesi

Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi açıldı

Ankara’da Gölbaşı Belediyesi  tarafından yaptırılan “Rauf Denktaş Kapalı yüzme havuzu ve Spor Merkezi”  ile “Bahçeli Parkı”, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın da katıldığı törenle  hizmete açıldı.

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın adı verilen havuz ve spor merkezi ile Bahçeli Parkı’nın açılışları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Rauf Denktaş’ın oğlu Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş tarafından gerçekleştirildi.

DP’den verilen bilgiye göre, etkinlikte Rauf Denktaş'ın hayatını anlatan bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli buradaki konuşmasında, Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetlerinin takdire şayan olduğunu belirterek, Rauf Denktaş’ın manevi hatırasına gösterilen saygının kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti. Bahçeli, “Milli davamız Kıbrıs’ın sembol ismi, KKTC’nin kurucu cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın manevi hatırasına gösterilen hürmet ve vefa çok anlamlı, çok değerli” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da, ilçeye değer katan projelerin birer birer hizmete açıldığını belirterek, “Gölbaşılılar istedi, biz de yaptık. Kapalı spor salonumuzun ve Bahçeli Parkımızın yanı sıra modern düğün salonumuz ve yaşlılar evimiz Gölbaşılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Odabaşı, Rauf Denktaş’ın Türk milleti açısından unutulmaz bir kahraman olduğunu ifade ederek, “KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın adını Kapalı Yüzme Havuzu’na vermekten büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Denktaş, KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı olmasının yanı sıra Türk dünyasının da önde gelen liderlerindendir ve büyük bir devlet adamıdır. O’nu buradan rahmetle anıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından yüzme havuzunun açılışı Bahçeli, Denktaş ve Odabaşı tarafından yapıldı. Ardından tesisi gezen heyet, yetkililer tarafından bilgilendirildi.

Kaynak: gundemkibris

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder