3 Ekim 2012 Çarşamba

Deniz Yıldızı Kulübü, havuzun üstünün kapatılmasını istiyor

Malta Mahallesi Dünya Bankası Konutları’nda bulunan Deniz Yıldızları Yüzme Kulübü, yeni yapılan havuzun kapalı hale getirilmesi için İzmit Belediyesi’nden destek bekliyor.

YENİ FAALİYETE GEÇTİ
Dünya Bankası Konutları’nda daha önce Garden Cafe olan yerde artık Deniz Yıldızları Yüzme Kulübü faaliyet gösteriyor. İzmit Belediyesi’nden 3 yıllığına kiralanan tesiste haftanın iki günü bayanlar, diğer günler kulüp sporcuları antrenman yapıyor. Dünya Bankası konutları’nda çok önemli bir ihtiyaca karşılık veren kulüp yönetimi önceki gün bir basın toplantısı düzenleyerek, İzmit Belediyesi’nden bazı isteklerde bulundu.

KAVAS’IN İSTEKLERİ
Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Zeytinoğlu, Erkan Peker, Nurettin Arıcan ve Cevat Demir’in katıldığı toplantıda konuşan Başkan Celal Kavas, “Daha önce burada bir kafe vardı. Şimdi kulüp bünyesine geçerek daha aktif bir mekan haline geldi. Şuanda 80 kayıtlı sporcumuz var. Bunların içinde 17’si milli takımda mücadele ediyor. Amacımız bu bölgede yüzme sporunu daha da geliştirmek. Bu nedenle havuzumuzun kapalı hale getirilmesini istiyoruz” dedi.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Geniş bir katılımın olduğu basın toplantısında isteklerini sıralayan Kavas, “İzmit Belediyesi ile 3 yıllık sözleşme yaptık. Eğer havuz üzerinin kapatılmasına Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Doğan sıcak bakarsa sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. İzmit’in en güzel köşelerinden biri belediyemiz sayesinde çok güzel hale geldi. Kulüp yönetimi olarak bu güzel tabloyu daha da geliştirmenin çabası içindeyiz. Buradan çıkacak sporcular hepimizin gururu olacak” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder