15 Nisan 2012 Pazar

Martı Resort'ta yaz başladı

Marmaris'in doğa harikası İçmeler Koyu'nda yer alan Martı Resort, yenilenmiş odalarıyla 30 Mart tarihinde yaz sezonunu açtı. Dünyaca ünlü Trip Advisor sitesi tarafından '2011 Trip Advisor Mükemmellik Belgesi'ne layık görülen ve merkezi İngiltere'de bulunan National Britannia NB Turkey Çevre Sağlığı ve Hizmetleri A.Ş.'den 'Altın Sertifika Mükemmellik Ödülü'nü alan Martı Resort, konuklarına eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin ilk resort oteli olan Martı Resort, yaz sezonu için kapılarını açtı. Yenilenme çalışmaları tamamlanan Martı Resort, ziyaretçilerine Marmaris'in İçmeler Koyu'nda eşsiz bir tatil sunmaya hazır. 257 odası, 11 suit ve 12 deluxe villası bulunan Martı Resort, üstün hizmet kalitesiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Türkiye'nin en güzel sahillerinden birinde eşsiz bir tatil

Martı Resort, Türkiye'nin en güzel sahillerinden biri olan Marmaris İçmeler Koyu'nda yer alıyor. Dupduru, şeffaf denizi, taş ve ahşaptan oluşan benzersiz yöre mimarisi, zengin büfesi ve botanik bahçesi düzeyindeki yeşil alan düzenlemesiyle misafirlerine doğayla iç içe tatil yapma fırsatını sunuyor.

Martı Resort'un suitlerinde tatilde şımartılmak isteyen konuklar için küçük birer Türk hamamı ve hidro masajlı jakuzi bulunuyor. Aynı zamanda SPA merkezi; Ege, Türk, Uzakdoğu, Fransız ve İtalyan mutfağının gurme lezzetleri de tatil deneyimine renk katıyor.

Bunlara ek olarak Martı Resort'un 115 m uzunluğunda ve 33 m genişliğindeki plajında otel misafirlerine motorlu ve motorsuz su sporları fırsatı sunuluyor. Temiz denizi ile Mavi Bayrak sahibi olan plajın yanı sıra tesiste 1.333 m²' lik 2 adet açık havuz ile yeni düzenlenmiş bir de kapalı havuz bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder