15 Nisan 2012 Pazar

Dekar DK’dan orta gelirliler için 225 bin liraya bahçeli dublex villa

Dekar DK, Bahçeşehir’de 80-90 metrekarelik villa projesine başladı. Orta gelir grubuna hitap edecek villaların fiyatı 225 bin lira. Projede aidatlar da düşük olacak.
Çok katlı projeler yerine bahçeli ev yapmayı tercih eden Dekar DK, Bahçeşehir’de 80-90 metrekarelik dublex villa yapacak. Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu “Metrekare fiyatının 3 bin lira civarında olmasını hedefliyoruz” dedi. Bugüne kadar üst gelir grubuna yönelik 3 bine yakın bahçeli ev yapan Dekar DK, yeni dönemde orta gelir grubunu da müstakil bahçeli villalarla tanıştıracak. Salih Kuzu “Artık insanlar çok katlı rezidans yerine bahçeli evlerde oturmayı tercih ediyor. Biz de bunun için Bahçeşehir’de geliştirdiğimiz yeni bir arazide orta gelir grubuna yönelik bahçeli evler yapacağız. 80 metrekare bir villanın fiyatı 225 bin liraya geliyor” dedi.

Çengelköy projesi yolda

Uygun fiyatlarla inşa edilecek bahçeli evlerde aidatlar da uygun olacak. Projenin içinde ortak kullanımda bir havuz ve açık alanlarda spor tesisleri yer alacak. Tek bir girişten oluşacak sitede ısınma ve soğutma maliyetlerinin aşağıya çekilmesi istenildiğinden güneş enerjisinden de yararlanmak için çalışmalar yapılıyor. Bu durumda aidatlar küçük metrekarelerde 200 lira ci-varında olacak. Şirketin bu yıl içinde devreye sokacağı bir diğer proje ise Çengelköy’-deki bahçeli evler. Şirket buraya metrekaresi yaklaşık 10 bin liradan 120 villa yapacak. Villalar 3 etap şeklinde inşa edilecek. İlk etapta 46 ev bulunacak ve yatırım maliyeti 35 milyon lira olacak. Büyüklük 130 metrekareden başlayacak.

kaynak: stargazete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder