4 Nisan 2012 Çarşamba

Rixos Hotels’de evlenen çiftlere balayı hediye!

Rixos Hotels’de hayallerinin düğününü gerçekleştirip yeni bir hayata merhaba diyen çiftleri unutulmaz sürprizler bekliyor.

Hayatın en anlamlı ve unutulmaz anlarına ev sahipliği yapan Rixos Hotels yeni evli çiftlere 5 yıldızlı ve rüya gibi balayı ve düğün alternatifleri sunuyor. Akdeniz ve Ege’nin seçkin otelleri ve yurt içi yurt dışı şehir otelleri ile her zaman farklı ve lüks hizmet sunan Rixos Hotels yeni evli çiftlere kusursuz bir düğün organizasyonu sunmasının yanı sıra balayı hediyeleri ile de çiftlerin mutluluklarını unutulmaz kılıyor.
Rixos Grand Ankara’da evlenen çiftlere Bodrum’da balayı hediye

Ankara’nın en prestijli buluşma noktası Rixos Grand Ankara’nın teras katında düğünlerini gerçekleştirecek olan çiftlerin nikah merasimlerini Rixos hediye ediyor. Evlenecek çiftler otele girdiklere andan itibaren bir butler ( uşak ) eşlif ederek, düğün heyecanı yaşayan çiftlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Rixos Premium Bodrum’da hediye edilen balayının yanı sıra çiftler birinci evlilik yıldönümlerinde de Rixos Hotels’te misafir ediliyor.
Konya’nın tek havuz başı düğün mekanı; Rixos Konya

Bu yaz mutlu bir birlikteliğin ilk adımları Konya’nın havuz başında tek düğün mekanı olan Rixos Konya’da atılıyor. Düğün pastasından, orkestra düzenlemesine, süslemeden, servis tabağına, demo yemeğinden düğün provalarına, suit odalarda konaklama imkanından, düğün sonrası ilk sabah kahvaltısına kadar her detayın düşünüldüğü düğün paketi Rixos Konya’da çiftleri bekliyor. Hafızalarda yer eden düğünlerin ardından çiftlere Rixos Premium Belek’te 3 gece 4 gün balayı hediye ediliyor. Rixos Konya, yeni evlenecek çiftlere erken rezervasyonlarda çok özel indirim imkanları sunuyor.

kaynak: turizmguncel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder