13 Kasım 2012 Salı

Gençlere özel stüdyo daire!



Ispartakule'de Stüdyo24, 489 daireyi 2014 yılında teslim edilecek

Bu hafta Cathay İleri Projeler’in yeni konsepti Stüdyo24’e konuk olduk. Kendi stilini yaşamak isteyenleri bir araya getirmeyi hedefleyen projede “Modern, Pop, Cozy” tarzda üç tip daire seçeneği ile ‘genç yaşam’a yeni bir yorum getiriliyor

Stüdyo24, 489 bağımsız birim ve 12 ticari ünitesi ile adı gibi Stüdyo dairelerden oluşan bir proje. 14 katlı iki blokta toplanan daireleri giriş kütlesinde sosyal alanlar destekliyor. Sektörde alternatif bir seçenek olarak projelere serpiştirilen “Stüdyo” konutlar, genel olarak oturumluk değil yatırımlık olarak değer görmekte. Stüdyo24 özellikle bu yaklaşımı kırmak adına sadece stüdyo dairelerden oluşan ve bu dairelerde 24 saatlik yaşamı yorumlayan bir alternatif sunuyor. Hedef aynı marka altında aynı konsepti şehrin hatta ülkenin çeşitli noktalarında devam ettirmek. Bu hedefle “konsept”e karar vermeden önce hangi boyut, kim, neden, nasıl soruları için profesyonel gruplar tarafından yapılan araştırmalar ve mimarı grubunun İtalya-İstanbul arası uzun bir tasarım süreci olmuş. Sonuç: Genç yaşam için yalın, detaylarda şık ve fazla lüks olmayan 3 alternatif çıkmış.

“Modern, Pop ve Cozy” tarzlarda tasarlanan stüdyolardan hangi seçeneği isterseniz eviniz o görsellikte teslim ediliyor. Projede stüdyo daire sakinleri için hayatı kolaylaştıracak detaylara yer verilmiş.

Resepsiyonlu giriş kargonuzu alacak veya istediğiniz saatte sizi uyandıracak.

SADECE STÜDYO DAİRELERE ÖZEL
Oyun ve sinema salonlarında toplanma, toplantı odasında ise işlerinizi yürütme imkânı sunuluyor. Parti zamanı açık havuzun etrafını rezervasyonla kullanmak, eve girmeden alışveriş yapmak veya kafede bir şeyler atıştırmak olanaklı. Stüdyo24’te rezidans lükslüğünde daireler yerine aidatın içinde ek metrekareler ve fonksiyonlar ile “kampus” yaşamı sunuluyor. 3+1 ve üstü dairelerin biz stüdyolar ile aynı blokta olmayız tavrı tersine dönüyor. Öyle görünüyor ki bu eğlenceli dairelerin sakinleri aralarına başka yaşam tarzlarını almayacak ileride.

8 FARKLI METREKARE
HER ŞEY GENÇ YAŞAM TARZINA ÖZEL TASARLANMIŞ
Üç ana Tasarım başlığında yaklaşık sekiz farklı metrekarede çeşitlenen stüdyo dairelerde amaç mümkün olduğunca kişiselleşmiş yaşamlar sunmak. Net kat yüksekliğinin 3 metre olması, pek çok geniş eve göre stüdyoların daha ferah algılanmasının bir nedeni. Ancak bu daireleri asıl yaşanır kılan önerdikleri metrekarelere giydirilen felsefe. Kapı kolundan Mutfak Modelleri kulbuna konut sahibinin tarzını yansıtan daireler hedefleniyor. Bodrum katta her daireye modern depolama hacimleri veriliyor.

MODERN TARZ TALEP GÖRÜYOR
Yetkililerden aldığımız bilgiye göre; üç önerinin içinde sakin, yenilikçi, minimalist bir yaklaşımın yorumu olan “modern” tarz oldukça fazla talep görüyor. Pop’un enerjisinin tersine Cozy’nin dinginliği sadece dekorasyon seçeneği değil tam anlamıyla bir yaşam şekli önermesi.

RAKAMLARLA STÜDYO24
17.000 metrekare arsa üzerinde, 40.000 metrekare inşaat alanında arsa dahil 60 milyon TL yatırım yapılıyor. İki blokta zemin üstü 16 katta toplam 489 bağımsız birim, bir açık havuz, fitness salonu, sinema odası, oyun ve toplantı odaları, yaklaşık 500 araçlık kapalı otopark üç yıl m2 bazında 3 TL aidat ile kullanılabilecek. SATIŞA DAHİL I Tarzlara göre Mutfak Modellerinde verilen ürün adet ve modelleri değişmekle birlikte, set üstü mutfak aksamları, tavan duvar kâğıt kaplamalar, bodrum kotta depo alanı, split klima altyapısı, projeye özel tasarlanan panel radyatörlü ısıtma sistemi ve iletişim altyapısı satışa dahil. Gençler yeni nesil stüdyoları tercih ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder