19 Kasım 2012 Pazartesi

PARK İHALESİ 31 EKİM’DE

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi “İlçemizi Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında Turgut Özal Mahallesinde bulunan Mehmet Tanrıkut Parkını yeniden inşa ediyor.

31 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Pazarlar Belediyesi Park ihalesi ile 4 bin metrekare büyüklüğünde olan park’ta 6 kabinli yer altı tuvaleti, tuvaletlerin iki tanesi engelli tuvaleti, fıskiyeli gösterisi olan havuz, kamelya, elektrik aydınlatması, çevre ihata duvarı, park içi döşeme, çimlendirme ve çevre düzenleme çalışmalarının olduğu bildirildi.

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “İlçemizi Güzelleştirme Projesi çerçevesinde Turgut Özal Mahallesindeki Mehmet Tanrıkut parkını yeniden inşa edeceğiz. İlçemize yakışır bir park olması için 31 Ekim Çarşamba günü ihale yapacağız. Kamelya, piknik ve ormancı masaları, kafeterya, havuz, wc, ahşap ve demir banklar ile çocuk oyun grupları olacaktır. Mehmet Tanrıkut Parkı İlçemizde bugüne kadar yapılmış bulunan en büyük alan peyzaj çalışması olacak ve tamamlandığında ilçemizin cazibe merkezi olacaktır. Mustafa Tanrıkut Parkı halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede olacak ve gerek eğlence ve gerekse günlük aktivite bakımında tüm gün ihtiyaçların karşılanabileceği bir donanıma sahip olacaktır. 4 bin metrekare büyüklüğünde olan park’ta 6 kabinli yer altı tuvaleti, tuvaletlerin iki tanesi engelli tuvaleti, fıskiyeli gösterisi olan havuz, kamelya, elektrik aydınlatması, çevre ihata duvarı, park içi döşeme, çimlendirme ve çevre düzenleme çalışmaları da yapılacaktır” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder