24 Şubat 2013 Pazar

Avustralya'nın En İyi Oteli

Emirates Wolgan Valley Resort & Spa Avustralya'nın en iyi oteli seçildi.

Dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor, 2013 Traveler's Choice Ödülleri'nde Emirates Wolgan Valley Resort & Spa'yı Dünyanın En İyi Oteli ve Avustralya'nın En Lüks Oteli seçti.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Trip Advisor Travellers' Choice Ödülleri, bir yıl içinde dünya çapında gezginlerden toplanan, 650 binden fazla otelle ilgili milyonlarca yorum ve fikre dayanarak dünyanın en iyi otellerini ödüllendiriyor.

Emirates Wolgan Valley Resort & Spa Genel Müdürü Joost Heymeijer TripAdvisor tarafından Avustralya'nın en iyi oteli olarak seçilmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Heymeijer sözlerine şöyle devam etti: "Ciddi bir rekabetin yaşandığı bu ödüllerde konuklarımızın beğenisi ile ödüllendirilmiş olmaktan gurur duyuyoruz. En başından beri eşsiz ve birinci sınıf bir Avustralya deneyimi sunmak için çaba gösterdik. Bağlılığımızdan çevreciliğimize, düşünceli mimarimiz ve sade Tasarım 'ımızdan yerel üreticileri destekleme prensibimize, tüm felsefemizin konuklarımız arasında yankı uyandırdığı ortada; TripAdvisor'da yer alan övgü dolu yorumlar da bunu doğrular nitelikte."

Sidney'den üç saatlik manzaralı bir yolculuğun ardından varılan, çevre koruma temelli bu lüks tesis, Mavi Dağlar Dünya Miras Alanı'ndaki iki milli parkının ortasında yer alıyor. Emirates'e ait tesiste, konukların gözlerden uzak kalabileceği 40 bağımsız süit bulunuyor ve her birinde özel açık ve kapalı havuz, özel veranda, ayrı oturma ve dinlenme alanları, lüks banyo ve çift taraflı şömine yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder