3 Şubat 2013 Pazar

SEVGİ EVLERİ BİTTİ, KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATIMIZ SÜRÜYOR


Sevgi evlerinin bitirildiğini belirten Başkan Ürgüp, “kimsesiz çocuklarımızın sıcak bir aile ortamında yetişmesi için içerisinde modern evleri, çocuk oyun alanları, halı sahaları bulunan sevgi evlerini tamamladık. Çocuk yetiştirme yurdunda bulunan çocuklarımızı sevgi evlerine yerleştirdik. Boşalan alanda ise Sivaslı hanımlara özel içerisinde fitness salonları, kurs odaları, yüzme havuzu, sinema salonları ve sergi salonları bulunan, çok katlı otoparkıyla hizmet verecek olan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nin çalışmalarına başladık” dedi.

“YIL İÇERİSİNDE YENİ TERMİNAL FAALİYETE GEÇECEK”
Karşıyaka’nın ulaşım sorununa el atarak 3 km uzunluğunda 30 mt genişliğindeki Karşıyaka köprüsü bağlantı yollarını da tamamladıklarını söyleyen Ürgüp, Sivas’a yakışan modern bir terminal binasının da temellerinin atıldığını vurguladı. Ürgüp “Planlı ve düzenli bir çalışma sonrası bu yıl içerisinde yeni terminal binamızı faaliyete geçireceğiz” şeklinde konuştu.

“SPORA KATKILARIMIZ SÜRECEK”
Sportif faaliyetlerde değinen Başkan Ürgüp, Muhsin Yazıcıoğlu Spor tesisleri hakkında bilgi vererek, “Burada iki tane saha var. Biri halı saha, biri çim saha. 4 Eylül Belediye Spor maçlarını burada oynuyor. Aynı zamanda şehrimizin iki güzide kulübü, BAL liginde bizi temsil eden Özel idare Spor ve Zara Spor antrenmanlarını burada yapıyor” ifadesini kullandı.

“SICAK ÇERMİK’İ BİR DE ŞİMDİ GÖRÜN”
Son olarak Sıcak Çermik'te yapılan çalışmalara da değinen Başkan Ürgüp, “Burayı aldıktan sonra esanjör sistemini kurduk. Otelleri yeniledik, iki tane kapalı havuz, 10 tane aile banyosu, 2 tane Türk hamamı ve eski banyoların tamamını elden geçirdik. Peyzaj alanları yaptık, piknik alanları yaptık. Küçük bir alışveriş merkezi yaptık. Şu anda 450 yatağımız var, 180’i 5 yıldız ölçeğinde, geri kalanı da yıldızı olmayan ama halkın ihtiyacını gören ölçüde yaptık. Bu sene Sıcak Çermik’te misafirlerimizi ağırlayacağız. Mesela kimi ağırlayacağız? 28–29 Haziran tarihinde Tarihi Kentler Birliği Toplantısını Sivas'a aldırdık. 3 yıldır uğraşıyordum. 200 tane belediye başkanı eşleriyle gelip Sivas’ı gezecekler” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder