10 Şubat 2013 Pazar

Ulupark’a siluetli proje

Manisa Belediyesi tarafından revizyon çalışmalarına başlanan Ulupark içinde bir benzeri Antalya’da bulunan ve üzerine bir nesnenin siluetinin fotoğraf olarak yansıtılabileceği fıskiyeli süs havuzu yapılacak. havuz 'un ve Ulupark’taki düzenlemenin yeni yılın ilk aylarında bitirilmesi planlanıyor.

Manisa Belediyesi Ulupark içinde revizyon çalışmalarına başladı. Yapılacak olan revizyon ve çevre düzenlemesi ile Ulupark içine bir benzeri Antalya’da bulunan ve üzerine bir nesnenin siluetinin fotoğraf olarak yansıtılabileceği fıskiyeli süs havuzu yapılacak. Yapılacak olan fıskiye sistemli süs havuzunun yeni yılın ilk aylarında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

SOSYAL PROJELER DEVAM EDİYOR

Manisa Belediyesi şehir için sosyal projelerin yapımına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Ulupark ele alınarak yeniden şekillendirilecek. Geçtiğimiz haftalar içinde Ulupark içinde başlayan revizyon ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ulupark içine yapılacak olan proje de gün yüzüne çıktı.

Manisa Belediyesi tarafından Ulupark içine yapılacak olan proje kapsamında, bir benzeri Antalya’da bulunan süs havuzunun yapılacağı öğrenildi. Antalya’da örneğinin bulunduğu süs havuz sesli, ışıklı olarak hem göze hem de kulağa hitap edecek. Diğer süs havuzlarından farkının bulunduğu bu havuzda sese göre ışıklar ile uyumlu bir şekilde hareket eden fıskiyelerden çıkan suların üzerine herhangi bir nesnenin fotoğrafı siluet olarak yansıtılabiliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder