14 Şubat 2013 Perşembe

Kaplıcalarıyla ünlü Termal, yarın başlayacak 2 haftalık yarı yıl tatiline hazır

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Termal'deki tesislerin kalitesinin ilçeye gelen misafirlerin
artmasına vesile olduğunu belirtti. Atik, şunları kaydetti:


"Yarıyıl tatili nedeniyle ilçemizde gelecek misafirlerimizin Termal'de çok iyi karşılanacağından eminim. Güzel bir tatil yapmak isteyen, kaplıca sularında kendini dinlendirmek isteyen, çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen ailelere, Termal'de tatili öneriyorum. Burada huzurlu bir tatil geçireceklerini umuyorum. Tesislerimiz en iyi şekilde hizmet vermektedir."


Termal Kaplıcaları Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatma Soylu da yaklaşan yarıyıl tatili için Termal'e ilginin çok fazla olduğunu belirtti. Termal'e sadece sıcak suya girmek için gelinmediğini ifade eden Soylu, "Kaplıcalarımız 4 mevsim yoğun talep görmektedir. Yarıyıl tatilinin ilk haftası için rezervasyonlarımız doldu, tatilin 2. haftası için de rezervasyona başladık. Kaplıcalara çevre iller ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin değişik yerlerinden rezervasyon alıyoruz. Termale ilgi yoğun" dedi.


Termal Kaplıcaları'nın, 1911 yılında Roma'da yapılan Kaplıcalar arası su yarışmasında 1. olduğuna dikkati çeken Soylu, "Uluslararası yarışmalarda 1. olan suyumuza son derece güveniyoruz. Çok şifalı bir su. Suyun kullanımında pek çok ünitemizde suyun temiz olmasına çok dikkat ediyoruz. havuz ve hamamlarda günlük temizliklerimizi aksatmadan yapıyoruz. Burada gerek havuzda gerekse hamamlarda tamamen doğal kaplıca suyunu kullanıyoruz. Şebeke suyunu kesinlikle karıştırmıyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaplıcalara sadece yüzmek için gelinmediğini belirten Soylu,

"Kaplıcalarımıza gelenler buradaki ayak, göz ve mide suyundan yararlanarak buhar tedavisi de görmekteler" dedi.

Tatilcilerden Selçuk Topçu da yeşilliği ve doğal atmosferinden dolayı tatil için Termal'i seçtiğini ve Antalya'dan 2 çocuğuyla buraya geldiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder