13 Nisan 2013 Cumartesi

Türkiye"de Kar Aydın"da Bahar


Ülkenin Doğu kesiminde olumsuz hava koşulları ve ağır kış şartları yaşanırken Mart ayının ilk haftasında Aydın’da adeta bahar havası yaşanıyor. Aydın’ın Nazilli ilçesinde vatandaşlar Belediye Meydanı’ndaki havuz başında kış güneşinin tadını çıkardı.

Aydın Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri sıcak havanın Perşembe gününe kadar devam edeceğini, Perşembe gününden itibaren ise Aydın il genelinde zaman zaman hafif yağış beklendiğini, ancak geçtiğimiz haftalarda 4-5 derece olan sıcaklıkların geceleri 8-9 derece, gündüzleri ise 16-18 derece arasında seyredeceğini belirttiler.

Aydın’ın ve özellikle Nazilli’nin dünyanın en güzel yaşanacak yerleri arasında olduğunu belirten nazilli sakinlerinden Erdoğan Eker, “Ünlü Seyyah Evliye Çelebi Aydın’ı tarif ederken ‘Gök kubbenin altındaki en güzel yeryüzü’ ifadesini kullanmış. Ülkenin bir çok yerinde olumsuz hava koşulları günlük hayatı olumsuz etkilerken bizler Aydın’da kışın güneşlenmenin keyfini yaşıyoruz. Belediye Meydanı’ndaki havuz ise adeta hayatımıza renk katıyor. Böyle güzel bir ortamda kış güneşinin keyfini çıkarıyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder