30 Temmuz 2012 Pazartesi

45 Derecede Buzlu Havuz Keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hava sıcaklığının 45 dereceyi bulmasıyla birlikte serinlemek için havuzlara buz atıldı.

Turizm Cenneti Bodrum’da tatil yapan turistler serinlemek için girdikleri havuzda bile sıcaktan bunalınca, işletme çalışanları çözümü havuza buz dökerek buldu. Ortakent de bulunan hebe Beache gelen yerli yabancı turistler buzlu havuzda serinlemenin keyfini doyasıya yaşadı. İşletme çalışanları havuza kova kova buz dökerek müşterilerini serinletmeye çalıştı. Bu durumdan oldukça memnun olan turistler 45 derece sıcağın altında buzlu havuzun keyfini doyasıya çıkardı.

İşletme Müdürü Sait Çun havaların 40 dereceyi geçmesi nedeniyle böyle bir çözüm bulduklarını belirterek, “Sıcaklıkların 40 dereceyi aşmasıyla birlikte müşterilerimize bu hizmeti verdik. Bize istekte bulundular bizde öğlen saatlerinde havuzlara buz atıyoruz bu durum sonucunda müşterilerimizi bir nebzede olsa serinletmiş oluyoruz”dedi.

Buzlu havuza giren çocuklar ise çok eğlendiklerini ifade ederek “Havuza buz atıyoralar çok güzel oluyor hatta üşüyoruz bile havuzun içinde”dedi.

Havuza giren yerli turistler ise bu sıcaklarda böyle serinleneceğini belirterek “Havalar çok sıcak, deniz, havuzlar bile kaynıyor. Ancak havuza buz atılması ile serinleye biliyoruz. Hatta havuzda üşüyoruz. Çok keyifli oluyor”dedi.

kaynak: pirsushaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder