22 Temmuz 2012 Pazar

BELEDİYEDEN ÇOCUKLAR İÇİN PORTATİF HAVUZ

Sıcak havadan bunalan Viranşehirli çocuklar, parkta kurulan portatif havuzda serinlemeye çalışıyor.

Viranşehir Belediyesi, çocukların serinlemek için süs havuzlarına girmelerini önlemek amacıyla Antik Park'a portatif havuz kurdu. Aşırı sıcaklardan bunalan çocuklar da buradaki portatif havuza girerek gönüllerince eğleniyor.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaz aylarında aşırı sıcaklardan bunalan ve parklarda yapılan süs havuzlarına giren çocukların tehlikelere maruz kaldığını ifade etti.

Çocukların tehlikelerden korumak için bazı önlemler aldıklarını dile getiren Burun, şunları kaydetti:

''Bizim parklarımızın hemen hemen hepsinde süs havuzları var. Çocuklarımız sıcaktan bunalıp bu havuzlarda yüzüyor. Bu da çok tehlikeli bir durum meydana getiriyor. Çünkü havuzlarda elektrik var ve kötü sonuçlara neden olabilir. Bizler de portatif havuzlar alarak çocukların güvenli bir şekilde eğlenmeleri için olanak sunduk. Şimdilik sadece Antik Park'ta kurduğumuz portatif havuzu ilçemizin diğer parklarına da kurarak, bütün çocuklarımızın bu havuzlardan yararlanmasını sağlamak istiyoruz. Yeni yapılan parklara da çocuklar için gerçek yüzme havuzu kurup yüzme bilmeyenleri için gerekli malzemeleri alarak gerçek havuzlarda yüzmelerini sağlayacağız.''
kaynak: urfahaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder