18 Temmuz 2012 Çarşamba

Akkapı Yüzme Havuzu Açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmet vermeye başlayan 7 yeni yüzme havuzundan biri olan Akkapı Yüzme havuzu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından açıldı.

Açılış için Akkapı Mahallesi'ne gelen Zihni Aldırmaz, Mahalle Muhtarı Fikret Gizir, çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve yüzme öğrenmek için havuza gelen gençler karşıladı.

Çiçeklerle ve alkışlarla karşılanan Zihni Aldırmaz, havuzun açılışını gençlerle birlikte yaptı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Akkapı'ya layık bir havuz kazandırdıklarını belirterek, "İnşallah buradan Türkiye şampiyonları çıkacak. Gençler muhteşem ve onlar bizim geleceğimiz. Çocuklarımız boğulmasın, analarımız ağlamasın diye 41 olan havuz sayısını 48'e çıkardık. 7 yeni havuz bu yaz hizmete girdi. Bu havuzlardan birisi de Akkapı Yüzme Havuzu. Burada sadece çocuklar yüzme öğrenmeyecek, aynı zamanda mahallenin düğün gibi etkinlikleri de yapılabilecek. Sayın muhtarımızın, dernek başkanımızın burayı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Açılışa katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin de başarılı bir bürokrat ve şampiyon bir sporcu olduğunu belirten Zihni Aldırmaz, "Spor İl Müdürümüz bizim en büyük şansımız" ifadesini kullandı.

Akkapı Mahallesi Muhtarı Fikret Gizir de konuşmasında "Çocuklarımızı boğulmaktan kurtaran Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Aldırmaz'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Adana'nın tüm mahallelerine havuz yapılmasını dileyen Fikret Gizir, çocukların yüzme öğrenmesinin önemli olduğunu söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder