4 Temmuz 2012 Çarşamba

Bayraklı yüzme havuzu açıldı

Bayraklı Belediyesi yüzme havuzunu önceki gün düzenlenen etkinlikle hayata geçirdi.

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzme kursu ve yüzme sporcularının faydalanacağı havuz cumartesi günü kadınlara, Pazar günü de ailelere açık olacak. Yenilenerek bambaşka bir hal alan tesis akşam saatlerinde ise balık restoran olarak hizmet verecek.

Düğün salonu tesisinin ardından yüzme havuzu da önceki gün Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikle açıldı. Baştan aşağı restore edilerek yenilenen yüzme havuzu Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzme kursu ve sporcularına hizmet verecek. Tesis Cumartesi günleri kadınlara Pazar günü de ailelere açık olacak. havuz akşam saatlerinde ise balık restoran olarak tüm vatandaşlara hizmet edecek.
Başkan Hasan Karabağ, tesisin başta spor kulübü olmak üzere tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek kurdeleyi kesti. Karabağ, yenilenerek gelin gibi süslenen yüzme havuzunu davetlilerle birlikte gezdi. Büyük beğeni toplayan yeni tesisten 270'in üzerinde sporcu faydalanacak.

Tesis açılışından sonra sahilde Radyo Romantik Türk'ün 70'ler, 80'ler ve 90'lı yıllara ait nostalji gecesi konseri düzenlendi. Bayraklı sahilinde düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Dj'in çaldığı şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar bir ara Başkan Karabağ'ı da dansa davet ederek birlikte oynadı.

Kaynak: hurriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder