28 Temmuz 2012 Cumartesi

Havuz Başında Nostalji

Mersin"in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen; 'Tarsus"ta Nostalji Günleri' devam ediyor. Etkinlikler kapsamında organize edilen 'konserler serisi"nin ikinci gününde Cumali Yolasığmaz, Aşık Mahrumi ve Ufuk Bakır sahne aldı. Sanatçılar sevilen par

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen; 'Tarsus'ta Nostalji Günleri' devam ediyor. Etkinlikler kapsamında organize edilen 'konserler serisi'nin ikinci gününde Cumali Yolasığmaz, Aşık Mahrumi ve Ufuk Bakır sahne aldı. Sanatçılar sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdil.

Tarsus Kültür Parkı Havuzbaşı'nda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gösterilen etkinlikte havuz da bulunan sala ayrı ayrı binerek, konser veren Cumali Yolasığmaz, Aşık Mahrumi ve Ufuk Bakır seslendirdikleri parçalarla büyük alkış topladı. 'Tarsus'ta Nostalji Günleri' etkinliğinin ikinci gününde sahne alan sanatçılar, eski ve son günlerin en çok beğenilen parçalarından da seçtikleri eserleri sundul. Havuzun etrafında toplanan Tarsuslular, sanatçılara eşlik ederek gece geç saatlere kadar eğlendi.

Geçmiş ile gelecek arasında köprü kurmak istediklerini kaydeden Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, "Belki geçmişte bu havuz başının eski gecelerini görmeyen, özellikle gençlerimiz en azından geçmişte Tarsus'un ne olduğunu, Tarsus'ta nelerin yaşadığını hangi meşhur sanatçıların bu havuzda Türkiye'nin gündemine taşındığını hem görecek, hem dinleyecek. Değerli sanatçılarımız da gerçekten bu mekanı coşturdu, zamanı dolu dolu kullandılar, bizleri de mutlu etti. Bunu gelecek yıllarda da geleneksel hale getireceğiz. İnşallah yaz boyunca bu nostalji gecelerini Tarsus halkıyla birlikte devam ettiriz" dedi. Kocamaz, daha sonra 'Tarsus Nostalji Geceleri'ne katılarak katkı sunan sanatçılara bir demet çiçek sunup, kendilerine albüm hediye etti.

medya73

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder