28 Temmuz 2012 Cumartesi

Maratem’den 'Hygieneblue' havuz kimyasalları ve bakım ürünleri

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin: Havuzlarda insan sağlığına değer veren bir anlayışla Hygieneblue ürün grubunu sunduk.
Maratem Profesyonel, ürün portföyüne “Hygieneblue” markalı havuz kimyasalları ve bakım ürünlerini ekledi. Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel’in profesyonel temizlik ürünleri pazarındaki öncü markası Maratem Profesyonel, Hygieneblue ürün grubuyla havuz kimyasalları ve bakım ürünlerini portföyüne eklediğini açıkladı.

yüzme havuzu temizlik ve bakımının insan sağlığı açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, havuzlarda hijyeni maksimum düzeye çıkaracak, insan sağlığına değer veren bir anlayışla Hygieneblue ürün grubunu müşterilerine sunduklarını söyledi. Özbilgin, “Maratem Profesyonel olarak, müşterilerimize komple hijyen çözümleri konusunda destek oluyoruz. Bu yaklaşımı devam ettirecek yeni bir projeyle başta, turistik tesisler, sosyal tesisler ve büyük sitelerde yer alan yüzme havuzlarının ihtiyaçlarını karşılayacak yeni ürün portföyümüzle havuz hijyeni konusunda da Temmuz ayı itibariyle çözüm sunmaya başladık. Bunun yanı sıra Maratem Akademi ile de müşterilerimize ürünlerin kullanımı, havuz bakımı gibi konularda eğitim, denetim ve danışmanlık vererek hem ürünlerimizi hem de desteğimizi tüm müşterilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
Müşterilerinin, temizlik ve hijyen alanında mükemmele ulaşmalarını sağlayarak güvenilirliği, verimliliği ve marka prestijini arttırmayı hedefleyen Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel bu hedef doğrultusunda Hygieneblue havuz Kimyasalları ve Bakım Ürünleri ile her türlü havuzda hijyen konusunda etkin çözüm sağlayacak 25 ürünü ile sektöre merhaba diyor.

kaynak: turkiyeturizm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder