9 Eylül 2012 Pazar

Annelerin Havuz Dayanışması

Balıkesir'de çocuklarını sabah erken saatten yüzme antrenmanına götüren anneler kahvaltılarını da havuzun kafeteryasında yapıyor.

Balıkesir Gençlik Spor Kulübü yüzme takımının alt yapısı oluşturuluyor. Gençlik Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Ogün Yıldız'ın seçtiği minik yüzücüler hocaları tarafından sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman ile yaklaşık 4 saat yüzme çalışıyor. Takıma seçilen çocuklarına destek veren aileleri okulların açılmasına az bir süre kalmasına rağmen çocuklarıyla birlikte havuza giderek onları yalnız bırakmıyorlar. Özellikle sabah 09.00 - 11.00 saatlerindeki çalışma için havuda giden anneler, kahvaltılarını da yanlarında getiriyor. Bunu haftada bir gün kahvaltı buluşması şekline dönüştüren anneler, çocukları da havuzdaki çalışmadan sonra doyuruyor. Çocukların yüzerken çalışmalarda birbiriyle kaynaştıkları havuzda velilerin de tribünde tanışıp kaynaşması örnek bir tablo oluşturuyor. Anneler, haftalık kahvaltı dayanışmasının yüzme dönemi bitinceye kadar devam edeceğini söyledi.

Bu arada, çocukların havuz daki çalışmasını gururla ve heyecanla izleyen aileleri, bir an önce havuzun kapanma işinin tamamlanıp yüzme çalışmalarının kışın da devam etmesini istediklerini söylediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder