26 Eylül 2012 Çarşamba

Gölbaşına yarı olimpik havuz

Gölbaşı Belediyesi’nin yaptırdığı prestij projeler arasında yer alan Rauf Denktaş Kapalı yüzme havuzu ve Spor Merkezi ile içinde düğün salonu ve yaşlılar evinin bulunduğu Bahçeli Parkı, 22 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın adı verilen havuz ve spor merkezi ile Bahçeli Parkı’nın açılışları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş tarafından yapılacak.

Bahçeli Parkı’nın açılışı saat 16.00’da, kapalı spor salonunun açılışı ile şelalelin temel atma töreni ise saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçeye değer katan projelerin birer birer hizmete açıldığını belirterek, “Gölbaşılılar istedi, biz de yaptık. Kapalı spor salonumuzun ve Bahçeli Parkımızın yanı sıra modern düğün salonumuz ve yaşlılar evimiz Gölbaşılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

İki prestij projenin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nı her geçen gün daha da yaşanabilir bir şehir yapabilmek için vargüçleriyle çalıştıklarını belirtti. Odabaşı, “Gölbaşımızı cazibe merkezi yapabilmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Düğün salonu ve yaşlılar evinin de bulunduğu Bahçeli Parkı ile havuz ve spor merkezinin açılması ile Gölbaşı bir büyük eksiğini tamamlamış olacak.” diye konuştu.
ankarahaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder