21 Mart 2013 Perşembe

Her gün bir başka liman

Her gün dünyanın bir başka kıyısında güne uyanıp, valiz açma kapama derdi yaşamadan gezmenin keyfini çıkarmak... Hayal gibi görünen bu eşsiz tatil deneyimi Cruise gemileriyle gerçeğin ta kendisi..

Birden fazla ülkeyi, kısa sürede, konforla ve keyifle keşfetmenizi sağlayan lüks Cruise gemileri, bir tatilde aradığınızdan çok daha fazlasını sunuyor. havuz, fitness center, sauna, voleybol, basketbol sahaları, golf, jakuzi, tırmanma duvarı, scuba diving, buz pateni pisti, yürüyüş parkurları, güzellik salonu, kuaför, sağlık merkezleri, çamaşırhane ve alışveriş imkânlarıyla Cruise Gemileri, günümüzün yüzen lüks otelleri olarak tabir ediliyor.

YÜZEN OTELLER
Cruise turizminin olgun yaştaki insanlara hitap ettiği gibi genel bir düşünce olsa da son yıllarda gençlerin de yüzen otelleri tercih ettiği gözlemleniyor. Farklı konseptlerde tasarlanan bu gemilerde gençler için casino, gece kulübü, disko, bar, cafe gibi imkânlar sunulurken çocuklar için çeşitli oyun salonları ve aktiviteler bulunuyor. Hiçbir ekstra ücret ödemeden akşamları izlenebilen broadway başta olmak üzere çeşitli konseptlerde gösteriler ve dans showları özellikle balayı çiftlerinin gözdesi konumunda. Özel restoranlarıyla da büyüleyen bu gemiler İtalyan, Fransız, Akdeniz, Uzakdoğu ve diğer dünya mutfaklarından seçenekler sunuyor. Şeker hastalarının da düşünüldüğü bu lüks gemilerde diyabetik yemek servisleri unutulmayan detaylar arasında yer alıyor. 24 saat açık büfe servisi olan gemilerde gün boyu pizza, fast food ya da açık büfe yiyecekler ikram ediliyor. İçkilerin ekstra ücretlendirildiği Cruise gemilerinde uygun fiyatlı içecek paketleri de bulunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder