27 Mart 2013 Çarşamba

Sirya 300 villalı projeye başlıyor

Sirya İnşaat ilk projesi Deep Blue’nun ardından ikinci projesine başlamak için çalışmaları hızlandırdı.

Hafif çelikten yapılacak villalar İstanbul Durusu’da 300 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek.

Kendi işinin patronu olmaya karar vererek 2008’de 1 milyon lira sermaye ile Sirya İnşaat’ı kuran inşaatmühendisi Erkan Kılıç ikinci projesine başlamak için gün sayıyor.

Sektörde hafif çelik konut ihtiyacı olduğunu görerek kendi işini kurmaya karar verdiğini belirten Kılıç, ilk projelerini Büyükçekmece’de hayata geçirdiklerini söyledi.

300 villalı ikinci proje de Büyükçekmece’de inşa edilecek. Deep Blue ismiyle Ekim 2012’de villa projesine başlayan şirket, 13 bin metrekare arsa içinde 30 villa yapıyor.

Müstakil havuzlu

Sitenin ortak kullanımın alanlarında sosyal alanlar yaptıklarınıvekomşuluk ilişkilerinin sosyal alanlarda pekişeceğini öngördüklerini dile getiren Kılınç, havuz konusunda ise ortak kullanımdan kaçındıklarını söyledi. Her villaya müstakil havuz yaptıklarını belirten Kılıç, “Ortak havuzlarda bazı sorunlar olduğunu gördük. Bone takmak isteyen de var,takmak istemeyen de.

Gecenin geç bir saatinde havuzu kullanmak isteyen kişilerle, sabahın erken saatlerinde yüzme havuzu kullanmak isteyenlere de olanak tanımak için yüzme havuzu müstakil yaptık. Böylece herkes istediği gibi evinin bahçesini ve havuzunu kullanabilecek” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder