27 Mart 2013 Çarşamba

Mön İnşaat Kurtköy'de ikinci otelini açtı


Mön İnşaat "Miracle" zincirini İstanbul'a taşıdı; Kurtköy'de ikinci otelini açtı

Antalya Lara'da Miracle Resort Hotel ile turizm alanında faaliyetlerini sürdüren MÖN İnşaat, Miracle zincirinin ikinci halkasını İstanbul Kurtköy'de hizmete açtı.

MÖN İnşaatı'ın Antalya Lara'da hizmet veren Miracle Resort Hotel zincirinin ikinci halkası, İstanbul'un gelişen bölgesi Kurtköy'de açıldı.

MÖN İnşaat tarafından Ocak 2013'te tamamlanan Miracle Istanbul Asia 20 bin metrekare alanda, 219 odası ile özellikle Pendik-Kartal-Maltepe bölgesinde iş dünyasına hitap etmeyi hedefliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın TEM ile buluşan çıkışında yer alan Miracle Istanbul Asia, 5 suit, 1 king süit, 60 deluxe, 46 business executive, 107 superior olmak üzere toplam 219 odayla misafirlerini ağırlıyor.


İş dünyasının bölgedeki toplantıları, konferansları, sunumları ve çalışma alanları için özel olarak tasarlanan ve donatılan Miracle Istanbul Asia'da, en büyüğü 460 metrekare en küçüğü 70 metrekare olan ve tamamı gün ışığı alan 2 büyük ve 4 butik toplantı salonu bulunuyor.

Miracle Istanbul Asia Hotel'de, havuz, sauna ve masaj olanaklarının sunulduğu SPA & Wellness Center, Türk ve dünya mutfaklarından örneklerin sunulacağı restoran da misafirlerin hizmet alacağı mekanlar arasında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder