10 Mart 2013 Pazar

Yıldırım’da Havuz Çatısı Lodosa Dayanamadı

Yıldırım’da; görkemli törenle hizmete açılan yüzme havuzunun çatısı lodosa dayanamadı!

7 Eylül 2012 de “4 Mevsim Yüzme Keyfi” sloganıyla hizmete açılan Erikli yüzme havuzu’nun raylı çatısının caddeye uçtuğunu gören vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı! O anda; çatının bir canlıya zarar vermemesinin tek sevindirici yanı olduğunu belirten Yıldırım MHP İlçe Başkanı Süleyman Tefekkür; “Bu kadar görkemli bir açılış sonrası 4 ay gibi kısa süre de çatı nasıl uçar? Acilen soruşturma açılmalı, sorumlular hesabını vermelidir.” dedi.

Vatandaşların; olayın yaşandığı anda Milliyetçi Hareket Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş’ı aradığını ve olay yerine arkadaşlarının anında gittiğini de dile getiren Tefekkür; sözlerini şöyle sürdürdü…

“Olayı vatandaşlardan duyar duymaz, MHP Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz yaşananları yerinde gördü. Meclis Üyemiz Mehmet Temirtaş; çatının uçtuğu sıralarda havuzu kullanan vatandaşların kopan parçalardan zarar görmemiş olmasının sevindirici olduğunu belirtti. Açıkçası; 4 ay önce açılan bir havuzun çatısının ilk lodosta uçması düşündürücü. Bu imalatı yapan nasıl yaptı? En acı tarafı ise; imalatı teslim alan yetkililer; yeterli kontrolleri nasıl yapmaz? Bu ülke ucuz canlar ülkesi olmaktan kurtulmalıdır. Yüz binlerce lira harcayarak böyle bir tesis yapıyorsunuz. Çatısı ilk rüzgârda uçuyor. Yazık çok yazık” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder