27 Mart 2013 Çarşamba

Elemental Fitness & SPA'dan Kadınlar Günü'ne özel yüzde 20 indirim

Elemental Fitness & SPA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü aracılığıyla dünyadaki tüm kadınlara bir kez daha sultanlar kadar değerli olduklarını hatırlatarak bu güne özel hazırladıkları paketlerle kendilerini çok özel hissettiriyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul - Moda, Elemental Fitness & SPA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınlara yüzde 20 indirim sunuyor.

İndirimlerin yanı sıra bu güne özel hazırlanan "Her Kadın Sultandır" paketi ile bayanlar baştan ayağa yenilenme şansı da bulacak.

"Her Kadın Sultandır" paketinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, şok duş ve sıcak taş yatakların da yer aldığı dinlenme alanlarını kapsayan günlük SPA kullanımı, Türk hamamında kese ve köpük seansı, masaj ve vücut bakımı, saç ve cilt bakımı yanında en son kişiye özel makyaj uygulaması yer alıyor.

Bu paketin 1-10 Mart tarihleri arasında normal fiyatı 750 TL yerine sadece 350 TL. Bana bir gün yetmez, tüm hafta sonu boyunca kendimi şımartmak istiyorum diyen bayanlar ise 360EAST'te 'fine dining' ve Elemental Fitness & Spa'da 50 dakikalık masaj deneyimini içeren "Hafta Sonu" paketini tercih edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder