27 Mart 2013 Çarşamba

Havuz Suyu Operatörlüğü Kursunu Bitirenler Sertifikalarını Aldı

Urla Rotary Kulübü ve Urla Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlenen "havuz Suyu Operatörlüğü" kursuna katılanlar, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sertifika törenine Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdülkadir Çiftçi, Urla Rotary Kulübü Başkanı Tayfun Eyiel, Rotary Kulübü üyeleri, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın sertifika alan kursiyerleri kutlayarak, bu tür meslek edindirme kurslarının talep geldikçe açılacağını dile getirdi.

Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu da, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere bundan sonra yaşamlarında başarılar diledi.

Urla ve çevresinde çok fazla yüzme havuzu bulunmasına rağmen sertifikalı operatörlerin bulunmadığına dikkat çeken Urla Rotary Kulübü Başkanı Tayfun Eyiel, "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açtığımız kursu 38 kursiyerimiz başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Talep geldiği takdirde kursu tekrar açabiliriz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder