10 Mart 2013 Pazar

Dünya Kadınlar Günü’nde The Grand Tarabya’da mutlu saatler!

Dünya Kadınlar Günü’nde Boğazın tüm güzellikleriyle başbaşa, kadın olmanın keyfini çıkarmak isteyenlere The Grand Tarabya’da çok özel ayrıcalıklar sunuluyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kutlanırken, Tarabya’nın incisi The Grand Tarabya, birbirinden ayrıcalıklı mekanlarını kadınlara çok özel ayrıcalıklarla açıyor. İstanbul’un en büyük SPA’sı olan 4 bin m²’lik Therapia SPA girişlerinde 8, 9, 10 Mart tarihilerinde kendini şımartmak isteyen tüm kadınlara %20 indirim uygulanıyor. Geleneksel Türk hamamı, bayanlara ve çiftlere özel hamam, kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, buz çeşmesi, tuzlu su havuzu ve en son teknoloji ye sahip kardio ve fitness ekipmanlarıyla donatılmış modern Fitness Center, Therapia SPA’da çok özel deneyimler yaşamanız için hazırlanmış.

The Grand Tarabya’nın unutulmaz çay saatlerinin yaşandığı The Tea Lounge’da ise 8 Mart’ta yine kadınların bu özel gününü kutlamak için %20 indirim uygulanıyor. The Grand Tarabya T Lounge uluslar arası çay çeşitleri, özel üretim kahveleri, lezzetli pasta ve kek çeşitleri ile ve snack menüsü ile size 16.00- 18.00 saatleri arasında canlı piyano eşliğinde, sevdiklerinizle sohbet dolu hoş saatler geçirtecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder