10 Mart 2013 Pazar

Hayallerinizin ötesindeki yaşam

Kilis yolu 13 Km yolu üzerinde 430 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Yenikent Konaklarında tapu dağıtımı devam ediyor. 303 adet A tipi villalar, 5 yıldızlı konforuyla göz kamaştırıyor. Yenikent Konakları, sosyal donatı alanları ve çevre düzenlemesiyle Gaziantep’in cazibe merkezi olması bekleniyor.
Yenikent Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Müslim Ozarslan, 2010 yılında yapına başlanan villaların büyük ilgi gördüğünü ve satışların yüzde 80 oranlarında olduğunu söyledi. 62 adet villanın tapu teslimini yaptıklarını kaydeden Ozarslan, tapu teslim işlemlerinin devam ettiğini ifade etti.

30 YILLIK TECRÜBE

1983 yılından bu yana inşaat sektöründe önemli projeleri gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Müslim Ozarslan, daha önce kendi bünyelerindeki Anzaf Group, tuşba yapı ve tuşba inşaat olarak, ‘’En önemli projelerimizden birisi Kayseri Kadir Has Stadyumudur. Bunun yanı sıra birçok okul, hastane, park ve köprü inşaatı gerçekleştirdik. İnşaat alanındaki tecrübemizle YNK İnşaat olarak ise Yenikent Konaklarına başladık. Her şey tüm detaylarıyla projelendirildi ve burayı çok özel bir yaşam haline getiriyoruz’’ dedi.

5 YILDIZLI KONFOR

Vilaların iç ve dış dizaynı, çevre düzenlemesi konusunda üst düzey teknikler kullanıldığını ifade eden Özarslan, ‘’Her villanın 950-1200 metrekare alanı var. Önünde geniş bahçesi bulunuyor. 411 metrekare oturum alanı var. Kapalı otoparkı, ısı yalıtımı, dayanıklılığı ve diğer tüm özellikleriyle 3 kat şeklinde inşaa edilen villalarımız büyük ilgi görüyor. Örnek dairemizi ziyaretçilerimize açıktır.

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Gaziantepliler doğayla başbaşa, huzurlu ve güvenli bir yaşamın tadını Yenikent Konakları ile kavuşacaklar. Konaklar şehrin gürültüsünden uzak, temiz havası, konforu ve sosyal olanakları nedeniyle kent merkezinin tadını unutturacak.

Tripleks villalardan oluşacak sitede fitness sauna merkezi, spor salonu, 24 saat hizmet verecek poliklinik, alışveriş merkezi, okul öncesi eğitim kurumu, binicilik, tenis alanları, çocuk oyun parkları ve yapay gölet bulunacak. Kısacası sağladığı tüm imkânlar ile şehir merkezine gereksinim duydurmayacak. Yılın her mevsiminde yaşanabilecek bir site oluşturuyoruz. Yenikent Konaklarının sosyal donatı, eğlence merkezi ve çevre düzenlemesi açısından da çok farklı bir şekilde dizayn edildiğini vurgulayan Ozarslan şunları söyledi: ‘’Burada, Güneydoğu nun en büyük açık havuzunu (60mx20m) yaptık ve şuan hizmette Gaziantep halkı dilerse mayıs ayı itibariyle sevdikleri ve aileleriyle açık havuz ve restaurantımızdan faydalanabilirler. 2 Adet kapalı yüzme havuzu, Restaurant, sağlık ocağı, cami, okul öncesi eğitim, çocuk oyun alanları, parklar, eczane, market, kuaför, oto yıkama halı saha basketbol sahası tenis kordu ve diğer tüm donatılar yer alacak. Bunların yanı sıra 7 bin metrekare büyüklüğünde gölet ve 600 metre uzunluğunda şelale ile hayallerin ötesinde bir yaşam merkezi kuruyoruz.’’


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder